Kerkstraat 45     4191 AA  Geldermalsen     Telefoon 0345-576162

Wat zijn hairextensions?

Hairextensions zijn strengen haar die worden bevestigd aan het eigen haar. De top van de hairextension heeft een minuscuul kunststofje die met een speciale techniek aan het eigen haar wordt bevestigd. Extensions zijn er in verschillende kleuren, diktes en samenstelling. B&B Hairdesign werkt alleen met extensions van echt haar, van het merk Great Lengths.

Great Lengths

Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Alle haarschubjes zijn aanwezig en de haren worden in de haargroeirichting geselecteerd. Bij normaal dagelijks onderhoud gaat het haar niet knopen.

Hoe lang kunnen ze blijven zitten?

Qua stevigheid kunnen ze rustig een jaar in het haar blijven. Maar omdat het eigen haar groeit en uitvalt, moeten ze vaker vervangen worden. Gemiddeld kunnen de extensions zo’n 3 tot 5 maanden in het haar gedragen worden. Je hebt ook extensions die ultra dun zijn, met name geschikt voor dun haar, die kunnen ca. 1,5 maand in het haar blijven zitten.

Hoe moet ik mijn haar verzorgen?

De verzorging van het Great Lengths haar is gelijk aan de verzorging van je eigen haar. Een verzorgende shampoo en conditioner aangepast aan je haartype is voldoende. Het enige verschil is dat je je haar niet kunt kammen, maar met een speciale borstel moet borstelen.

Je kunt je haar gewoon föhnen en eventueel met een stijltang behandelen. De hitte van de föhn en stijltang mag echter niet op de aanhechting van de extension komen. Je kunt met de extensions gewoon sporten, zwemmen of naar de sauna.

Wat kost het?

Voor een volume behandeling met 50 extensions en een lengte van
20 cm betaal je € 180,=. Een lengte van 30 cm kost € 242,50.

De prijs van een gemiddelde haarverlenging hangt af van de hoeveelheid eigen haar en het gewenste model. De verhouding eigen haar/ Great Lengths haar moet met elkaar overeenkomen. Vanaf 100 tot 200 extensions met de lengte 40 cm ligt de prijs tussen de  € 485,= en €  970,=.

De prijzen zijn inclusief inzetten, maar exclusief knippen.
© 2017 | disclaimer