Onze haarspa bevindt zich in een aparte ruimte in onze kapsalon.
Hier kun je een ontspannende wellnessbeleving ondergaan.


VIP-behandeling

Je neemt plaats in de shiatsu massage stoel. Van nek tot voet ervaar je een heerlijke ontspanning door een combinatie van kneed-, klop- en drukpuntmassage die de stoel je geeft.

wasmassageOm je haar een boost te geven, brengen we blue oil op je haar aan en geven we je een heerlijk ontspannende haarwasmassage. Daarna brengen we een conditioner aan en laten deze inwerken met een hot towel. Tijdens het inwerken van de conditioner krijg je een verzorgende en ontspannende handmassage.

De behandeling duurt 15 minuten en kost € 15,00

Haarspa behandeling - een mega oppepper voor je haar

Om je haar en hoofdhuid weer in balans te brengen maken wij een haarmasker met etherische olie van Aveda, precies afgestemd op jouw haarstructuur en hoofdhuid.

micro mist Voor een intensieve opname van de werkzame stoffen uit het haarmasker word je onder de Micro mist kap geplaatst. De Micro mist kap maakt gebruik van de kracht van water om diep tot je haar door te dringen. Hij genereert stoom door ultra sound. Hierdoor blijft de temperatuur ver onder de 100 graden en wordt het haar niet door hitte beschadigd. De warme stoom laat het haar opzwellen waardoor de werkzame stoffen diep in het haar kunnen binnendringen. De behandeling wordt met warme en koude stoom afgewisseld, zodat de werkzame stoffen ook daadwerkelijk in het haar blijven zitten.

Daarna neem je plaats in de shiatsu massage stoel. Door de kneed-, klop- en drukpuntmassage van de stoel worden de energiestromen in het lichaam gunstig beïnvloed. Hierdoor verdwijnen stress en spanning.
In de shiatsu stoel geven we je een heerlijk ontspannende haarwasmassage. Vervolgens brengen we een (lichte) conditioner aan en laten deze inwerken met een hot towel. Tijdens het inwerken van de conditioner krijg je een verzorgende en ontspannende handmassage.

Na de behandeling is je haar super glazend en ben je heerlijk ontspannen.

De behandeling duurt 30 minuten en kost € 30,=
Kerkstraat 45     4191 AA  Geldermalsen     Telefoon 0345-576162
© 2017 | disclaimer